جراحی بینی گوشتی

بسیاری از افراد می پرسند آیا نتیجه جراحی بینی گوشتی آیا موفقیت آمیز خواهد بود؟در صورتی که در انتخاب جراح بینی خود دقت کافی را داشته باشید می توانید بهترین نتیجه را از جراحی بینی خود دریافت کنید.

ویژگی های بینی گوشتی

  • بینی گوشتی ظاهر پهن و گردی دارد و بسیاری از افرادی که دارای این نوع از بینی ها هستند خواستار جراحی زیبایی بینی خود می باشند تا ظاهر زیبایی را در بینی خود ایجاد نمایند و بینی آن ها متناسب با سایر اجزای صورت آن ها باشد.
  • بینی های گوشتی بدلیل داشتن غضروف ضعیف از استحکام بالایی برخوردار نیستند پوست این نوع از بینی ها کلفت است و در نتیجه غضروف ضعیف توانایی نگهداری این پوست کلفت را ندارد به همین علت در صورت نیاز باید تقویت غضروف صورت گیرد .

نحوه جراحی بینی گوشتی

دکتر ناصری صدر جراح بینی در مشهد با استفاده از غضروف های مصنوعی یا غضروف خود فرد این تقویت غضروف را انجام می دهند تا غضروف بتواند توانایی نگه داشتن پوست کلفت بینی را داشته باشد و پس از جراحی بینی، نوک بینی حالت افتاده پیدا نکند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه جراحی بینی گوشتی می توانید به مقاله جراحی بینی گوشتی مراجعه نمایید و آگاهی کافی را کسب نمایید. در زیر برخی از سوالات متداول در جراحی بینی گوشتی ارائه شده است تا شما پاسخ آن را دریافت نمایید.

سوالات متداول جراحی بینی گوشتی

آیا ورم بینی بعد از جراحی بینی گوشتی طبیعی است؟

ورم بینی بعد از جراحی بینی گوشتی کاملا یک امر طبیعی است . ممکن است بعد از مدت گذشت طولانی از جراحی بینی ورم برطرف نشود و فرد نتیجه دلخواه خود را دریافت نکرده باشد  که در این صورت دکتر ناصری صدر جراح بینی در مشهد با تزریق کورتون به نوک بینی این ورم را کاهش می دهد. پرهیز از مصرف زیاد نمک، قرار گرفتن سر بالاتر از حد معمول، استفاده از کمپرس سرد در روز های اولیه جراحی و مصرف آب آناناس در کاهش تورم ناشی از جراحی بینی بسیار تاثیر گذار هستند.

جراحی بینی گوشتی

پس از جراحی بینی گوشتی چه مدت باید از چسب بینی استفاده نمود؟

یکی از سوالات متداولی که از دکتر ناصری صدر جراح بینی در مشهد پرسیده می شود مدت زمان استفاده از چسب بینی است. مدت زمان استفاده از چسب بینی در افراد مختلف با توجه به ویژگی های بینی متفاوت است.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + 16 =